Serienummer werkt niet meer

Uw gloednieuwe pc staat klaar voor ingebruikname. U installeert uw treinen op uw nieuwe computer, maar u krijgt een foutmelding. U kunt daardoor de installatie niet meer voortzetten. De serienummers zijn gemaakt om een beperkt aantal installaties mogelijk te maken. Deze beperking is ingebouwd om misbruik van de serienummers te voorkomen. Mocht het voorkomen dat uw serienummer niet meer functioneert, laat het ons dan weten. We zorgen ervoor dat uw serienummer weer gebruikt kan worden.

U kunt maximaal twee keer per add on een verzoek tot ons richten voor herstel van een serienummer dat niet meer functioneert. Onder normale omstandigheden heeft u daarmee de mogelijkheid om de add ons nog vele jaren te gebruiken.

Hoewel we ervan uitgaan dat vrijwel iedereen te goeder trouw is, lopen wij langer mee in de IT wereld en hebben we een scherp oog voor mogelijk misbruik van serienummers. Indien wij misbruik vermoeden, behouden we ons uit veiligheidsoverwegingen het recht voor, een verzoek om reset van serienummers te weigeren. Zo houden we het voor iedereen zo veilig mogelijk.

 

This article was updated on 4 april 2021